Neomanager 7

Neomanager 7Neomanager 7 este un sistem integrat pentru gestiunea afacerilor. Alegând foarte bine setul de caracteristici oferite şi asigurând un nivel ridicat de performanţă în utilizare, Neomanager 7 se adresează unei categorii largi de potenţiali clienţi. Acest sistem se adresează tuturor IMM-urilor de pe piata româneasca ce au obiectul de activitate în zona comercial, servicii şi producţie, care urmăresc o strategie coerentă de dezvoltare şi se află în căutarea celui mai bun produs din perspectiva raportului preţ/beneficii.

Rolul sistemului Neomanager 7 este acela de a creşte eficienţa în activitatea companiei şi de a ajuta la creşterea profitabilităţii acesteia, furnizând informaţii – în timp real – utilizatorilor aplicaţiei, de natură să-i ajute în luarea deciziilor sau în creşterea vitezei de lucru.

Sistemul integrat Neomanager 7 este dezvoltat în tehnologie de ultimă oră, care aduce cu sine multiple beneficii, cum ar fi: 

  • gestionarea unui volum mare de date şi obţinerea de rapoarte pe baza acestora;
  • accesul şi operarea simultană de către utilizatori, fără apariţia blocărilor, ceea ce asigură integritatea datelor şi a tranzacţiilor;
  • securitatea datelor şi protejarea sistemului la acces neautorizat;
  • protejarea datelor în timp, prin proceduri automatizate de salvare şi restaurare.