B-Org

ERP Software (Enterprise Resource Planning) adaptabil oricărei afaceri de import, comerț și distribuție din România.
Sistem stabil care înglobează cele mai bune practici din comerț și distribuție prezente într-un singur software. Simplifică gestionarea operațiunilor intracomunitare cu ajutorul unui Sistem de Planificare a Resurselor Întreprinderii (cunoscut dupa abrevierea sa: ERP, din limba engleza) de calitate.

Solicita rapid o prezentare


Exactitate și siguranță la înregistrarea tranzacțiilor financiar-contabile și comerciale.
Integrare EDI (Electronic Data Interchange) care facilitează comunicarea cu marii retaileri (Key Accounts).
Simplificarea și eficientizarea muncii angajaților prin automatizarea operațiilor repetitive și îmbunătățirea proceselor și circuitelor interne.
Timp redus de implementare, actualizări prompte și permanente a unui soft conform cu legislația actuală.
Managementul, administrarea, controlul și optimizarea stocurilor cu ajutorul celui mai bun dintre sistemele de gestiune.
Add-on-uri profesionale integrate nativ într-o platformă completă: SFA, BI, WMS, CRM, Retail, e-Shop.

Propunând un model de lucru bazat pe practici verificate, aplicația B-Org ERP integrează informațional operațiunile derulate de angajații din diverse departamente ale companiei – comercial, depozit, magazin, service, producție, contabilitate, salarizare – oferind un sistem complet, stabil, ușor de utilizat și de învățat.

Module principale disponibile: Aprovizionare, Gestiune Stocuri, Comenzi, Vânzări, Încasări-Plăți, Centre-Cost, Contabilitate, Mijloace fixe, Salarizare, Servicii, Producție, Magazin POS, Interfețe, Notificări, EDI, WebOrder-B2B, Analiză Managerială.

Nucleul B-Org asigură, de exemplu, operarea integrată, multigestiune, a mai multor puncte de lucru ale unei afaceri de comerț și distribuție – depozite și magazine, operare în care procesele critice – aprovizionare, stabilire preț, vânzare, facturare și livrare sunt controlate și în mare măsură automatizate.

 • Pentru afacerile de distribuție care resimt din plin nevoia de coordonare și control a activității desfășurate de agenții de vânzare pe teren, sistemul nostru B-Org, se integrează nativ cu un alt produs Transart – HERMES SFA #1 în România – aplicație mobilă de top, adaptată nevoilor de presales, vansales și merchandising – aplicatii pentru culegere date din piata.
 • Pentru fluidizarea operațiunilor de intrare/ieșire a mărfii din depozit prin utilizarea codurilor de bare, propunem aplicația WMS Warehouse Manager dezvoltată de Transart, strâns integrată cu ERP software.
 • Pentru analize departamentale de business – vânzări (clienți, produse, furnizori, piață), analiză costuri, profitabilitate, cashflow, propunem BI Adviser, un instrument vizual de top din gama BI – Business Intelligence, proaspăt modernizat, extins și strâns integrat cu un soft ERP Transart.
 • Pentru automatizarea schimbului de date și documente în format electronic (comenzi, facturi etc.) între producător / distribuitor și respectiv, marii retaileri, interfața EDI din acest soft, include extensii pentru două dintre cele mai folosite platforme EDI din România: Comarch și Docprocess DocXchange.

Transart, având o experiență de peste 18 ani în dezvoltarea și implementarea de software pentru afaceri, cultivă ca factor de diferențiere serviciile de top centrate pe atitudinea ThinkClient! – o abordare profesionistă și caldă de parteneriat cu clientul în care experiența și colaborarea echipelor de dezvoltare, consultanță și suport este pusă în slujba clientului.

Beneficii cheie 

 • Platformă stabilă, flexibilă, care asigură consistență și viteză de operare;
 • Integrarea activităților comerciale din punctele de lucru și magazine prin structurarea stocurilor pe cantități disponibile | rezervate | blocate | de comandat | comandate;
 • Suport informațional pentru sedințele lunare și trimestriale de analiză a profitabilității, la nivel de centru de cost: divizii, filiale, departamente, proiecte etc;
 • Eficientizarea aprovizionării și fluidizarea livrărilor: utilizare coduri de bare, terminale mobile și ghidaj la recepții și inventariere;
 • Crește productivitatea automatizând prelevarea datelor;
 • Acces rapid și controlat la informațiile sensibile, în funcție de competențe, în baza drepturilor de acces;
 • Creșterea eficienței în muncă a angajaților prin verificări de consistență, numeroase optimizări și automatizări și prin generarea documentelor în vederea raportărilor periodice către stat;
 • Control detaliat, cantitativ-valoric, al stocurilor de produse și al operațiunilor comerciale derulate;
 • Automatizarea procesului de generare a necesarului de aprovizionare în baza vânzărilor și a necesarului de producție; gestiunea furnizorilor și a operațiunilor de import;